11 januari 2011

11 Januari

Nu har Suki fått byta medicin igen. Efter att svar från urinodlingen hade kommit ansåg hennes vetrinär att den medicin hon fick börja med inte skulle hjälpa så från igår började hon med en annan medicin. Min stackars hund. Vill helst inte ge henne några tabletter alls utan bara tranbärsdjuce....undra om det kan fungera på djur. Det fungerade för mig i alla fall.

Idag har Suki varit konstig. Hon var inte alls intresserad av maten fastän det var falukorv i och ville bara sova och hon såg ledsen ut. Vet inte vad det kan vara....jag fick henne att äta lite när jag bytte ut falukorv mot oxfile. Kan det vara så att vi har skämt bort henne?? Eller har Bulent skämt bort henne rättare sagt.
Bulent tycker att vi ska köpa flera olika torrfoder och lägga i skål och kolla vilken hon gillar bäst men i början gillar hon allt, hon tröttnar väldigt snabbt och vill ha något nytt hela tiden.

Hon kanske är ledsen för att hon inte få springa fri i skogen? ska försöka skotta ut hennes långa lina och ta en promenad i skogen. Hoppas bara att det inte är lika halt där som alla andra ställen. Det är omöjligt att gå ut. Man kanske borde skaffa sig skriskor;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar